ΛΑΡΙΣΑ

Λειτουργεί και το καλοκαίρι το ΙΕΚ Λάρισας

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες για κάθε ενδιαφερόμενο

Από το Ι.Ε.Κ. Λάρισας ανακοινώθηκε ότι:

1.            Η παραλαβή των Βεβαιώσεων Επαγγελματικής Κατάρτισης μπορεί να γίνεται από τους αποφοίτους του Ι.Ε.Κ. Λάρισας στις ώρες κοινού από το γραφείο των Σπουδαστικών Θεμάτων με την επίδειξη της Αστυνομικής τους ταυτότητα ή Διαβατηρίου (10:00 ως 14:00)

2.            Όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν άμεσα (κατ’ εξαίρεση 16 Ιουλίου 2012) την πρακτική τους άσκηση μπορούν έως την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναφέρονται παρακάτω).

3.            Όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση από την 1η Αυγούστου 2012 θα πρέπει έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναφέρονται παρακάτω).

Το Τμήμα Πρακτικής άσκησης του Ι.Ε.Κ. Λάρισας θα λειτουργεί ως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, για το κοινό από 10:00 ως 14:00.

Οι αλλαγές στις  ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών οφείλονται στην αλλαγή χρονοδιαγράμματος λειτουργίας των Ι.Ε.Κ., από τη Γενική Γραμματεία δια Βίου Μάθησης, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (διακοπή λειτουργίας από 30 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου 2012).

Δικαιολογητικά πρακτικής άσκησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

             (Αίτηση ενδιαφερομένου προς το Ι.Ε.Κ για έγκριση έναρξης πρακτικής άσκησης. (Χορηγείται έντυπη από το Ι.Ε.Κ)

             Βεβαίωση εργοδότη (φορέα απασχόλησης) συμπληρωμένη. (Χορηγείται έντυπη από το Ι.Ε.Κ)

             Επικυρωμένη φωτοτυπία της Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

             Υπεύθυνη Δήλωση περί μη απόκτησης του Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και μη πραγματοποίησης εξάμηνης πρακτικής άσκησης στη συγκεκριμένη ειδικότητα. (Χορηγείται έντυπη από το Ι.Ε.Κ)

             Ταυτότητα σε επικυρωμένη φωτοτυπία.

             Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) & Αρμόδια Δ.Ο.Υ. (φωτοτυπία)

             Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) (φωτοτυπία)

             Α.Μ.Α. (Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου – φωτοτυπία).

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις