ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ινιέστα έβαλε το γκολ της ζωής του!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας βρήκε χρόνο για να παντρευτεί …

O Αντρές Ινιέστα εγκατάλειψε από τα 28 του χρόνια την εργένικη ζωή καθώς την Κυριακή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την “εκλεκτή της καρδιάς του” εδώ και τέσσερα χρόνια (έχουν μάλιστα αποκτήσει ήδη και ένα παιδί, τη Βαλέρια), Άνα Ορτίς.

Το ιερό μυστήριο ανάμεσα στον άσο της Μπαρτσελόνα και στην αγαπημένη του τελέστηκε στο κάστρο Ταμαρίτ της Ταραγόνας και σε αυτό δήλωσαν “παρών” ουκ ολίγα μέλη, νυν και πρώην, από την οικογένεια των “μπλαουγκράνα”.

Όσον αφορά στους τωρινούς συμπαίκτες του Ινιέστα, παρέστησαν στο μυστήριο οι Λιονέλ Μέσι (συνοδευόμενος από την εγκυμονούσα σύντροφό του Αντονέλα Ροκούτσο), Βίκτορ Βαλντές (μαζί με τη σύντροφό του Γιολάντα Καρμπόνα), Πέδρο (μαζί με τη σύντροφό Κάρολ Μαρτίν), Σεσκ Φάμπρεγας (μαζί με την Ντανιέλα Σίμααν), Κάρλες Πουγιόλ, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τσάβι.

Υπήρχαν όμως και πρώην συμπαίκτες του Ινιέστα καλεσμένοι, με αυτούς που ξεχώρισαν να είναι οι Σαμουέλ Ετό (μαζί με τη σύζυγό του), Γκάμπι Μιλίτο και Άλμπερτ Χορκέρα.

Τον πολυτιμότερο παίκτη του φετινού Euro αλλά και του περασμένου Μουντιάλ τίμησαν επίσης με την παρουσία τους τόσο ο νυν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, και ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, όσο και ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Όσο για τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γουαρδιόλα, δεν παρέστη στον γάμο του παίκτη όμως δήλωσε “παρών” λίγη ώρα αργότερα (μαζί με τη σύζυγό του Κριστίνα) στο εστιατόριο όπου ο Αντρές Ινιέστα και η Άνα Ορτίς δεξιώθηκαν τους περίπου 700 καλεσμένους τους.

Στην δεξίωση βρέθηκε επίσης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, υπό τις οδηγίες του οποίου η “φούρια ρόχα” κατέκτησε μέσα σε δύο χρόνια κατά σειρά Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις