ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Φωτιά

Μόνο απλή δεν είναι τελικά η περίπτωση μεταγραφής του Λάζαρου Φωτιά στην Βέροια. Μπορεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά και αυτή της ομάδας της Ημαθίας να κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση του παίκτη από την ΑΕΛ, όμως η άποψη της «βυσσινί» ΠΑΕ επί του θέματος είναι εντελώς διαφορετική.

Πιο συγκεκριμένα. Ο Φωτιάς είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι συμβόλαιο 1 έτους με την ΑΕΛ να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3.

Από πλευράς λαρισινής ομάδας κάνουν λόγο ότι έχουν δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψιόν στο συμβόλαιο του Φωτιά μέχρι 31 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και μέχρι αυτή την ημερομηνία ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα εκτός και αν συναινέσει η ΑΕΛ. Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες που πηγάζουν από την ΠΑΕ, εάν ο Φωτιάς παραβεί αυτή την συμφωνία τότε κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού έως και 2 χρόνια.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΛ δεν προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον Φωτιά προσδοκώντας να αποκομίσει οικονομικό όφελος από τη στιγμή που αγωνιστικά ο Μιχάλης Ζιώγας δε φαίνεται να τον υπολογίζει.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις