ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάββα: «Nα γεμίσουμε το υπέροχο γήπεδο μας»

Η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Λουκά Σάββα κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά ο Λουκάς Σάββα
«Ο πρόεδρος παρουσίασε το πνεύμα με το οποίο σχεδιάζουμε το μέλλον της ΠΑΕ και με το οποίο λαμβάνουμε αποφάσεις για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της και να πετύχουμε τους στόχους.

Προτεραιότητα μας είναι να γεμίσουμε το υπέροχο γήπεδο που διαθέτουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Η αγάπη του γι’ αυτή αρκεί. Εμείς οφείλουμε, όμως, να αναγνωρίσουμε και να σεβαστούμε τις δυσάρεστες οικονομικές συνθήκες της εποχής και να προσαρμόσουμε σε αυτές τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Λαμβάνουμε φυσικά πολύ σοβαρά υπόψη και την απογοήτευση που νιώθει ο κόσμος, η οποία αναπόφευκτα έχει προκαλέσει και ανησυχία για το μέλλον.

Σε σύγκριση με πέρσι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ χαμηλότερες και πιστεύουμε ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ανασταλτικός παράγοντας από όποιον σκέφτεται να πάρει θέση δίπλα στην Α.Ε.Λ. ενόψει των φετινών προκλήσεων.

Είναι σαφές ότι σκοπός μας είναι να ξαναδεί ολόκληρη η Ελλάδα πόσους χιλιάδες πιστούς έχει η Α.Ε.Λ. και όχι να αποκομίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από τις πωλήσεις των διαρκείας.

Εξάλλου, αν επιτευχθεί η συσπείρωση, η Α.Ε.Λ. θα ανακτήσει το περήφανο γνώρισμα της που είναι η στενή σχέση της με τον κόσμο της Θεσσαλίας».

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις