ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί ο απολογισμός της ομηρίας στη Γερμανία

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους πιθανώς και ο δράστης, σκοτώθηκαν σήμερα μετά την ομηρία σε μια κατοικία στην Καρλσρούη, στη νοτιοδυτική Γερμανία, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Νωρίτερα η αστυνομία είχε ανακοινώσει, σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο, ότι ο ένοπλος δράστης κρατούσε έως και τέσσερις ανθρώπους ομήρους στη διάρκεια μιας διαδικασίας έξωσης από ένα διαμέρισμα.

«Οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο διαμέρισμα αφού μύρισαν καπνό και βρήκαν τέσσερα πτώματα. Πιθανώς ένα εξ αυτών ανήκει στον οπλοφόρο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Μία γυναίκα υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος κράτησε τρεις ανθρώπους -έναν δικαστικό κλητήρα, έναν κλειδαρά και τον νέο ένοικο του διαμερίσματος- όμηρους όταν ξεκίνησε η διαδικασία έξωσής του από το σπίτι του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης, που φέρεται να είναι κυνηγός με πολλά όπλα στην κατοχή του, είναι ανάμεσα στους νεκρούς.

Η αστυνομία είχε δημιουργήσει μια περίμετρο ασφαλείας στην περιοχή γύρω από το διαμέρισμα και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον δράστη όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, οπότε και εισέβαλε στο κτίριο.

Η αστυνομία σκοπεύει να οργανώσει μια συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα για το συμβάν.

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις