ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάζεται αύριο το θερινό θέατρο του Μύλου

Αύριο Πέμπτη, το βράδυ στις 9.15 θα δοθεί η Πρεμιέρα με την περίφημη κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό,  σε σκηνοθεσία και ελεύθερη απόδοση του Κώστα Τσιάνου.

Πριν από την παράσταση θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου Θερινού Θεάτρου: «ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ» με την παρουσία των αρχών της πόλης και του Θεατρόφιλου κοινού που θα παρακολουθήσουν στην συνέχεια την παράσταση.

Η κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό» ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο αφού αυτές οι κωμωδίες παιζόντουσαν κυρίως σε αυλές, δρόμους, πλατείες κ.α. πάνω σ΄ ένα πατάρι.

Το ωραίο είναι ότι για πατάρι στην παράσταση του «Θεσσαλικού»  χρησιμοποιείται ένα τεράστιο πηγάδι (διάμετρος5 μέτρα)  που υπάρχει στον «Μύλο του Παππά» . Την σκηνογραφική παρέμβαση ανέλαβε ο Γιάννης Πέτρου και την μουσική επιμέλεια ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Τους ρόλους  της κωμωδίας ερμηνεύουν με τη σειρά που εμφανίζονται στη σκηνή οι ηθοποιοί : Σταύρος ΝικολαΪδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου  και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για τους νέους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις