ΛΑΡΙΣΑ

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»!

Για αποκλεισμούς μη αρεστών κατηγορεί η ΔΑΚΕ Λάρισας την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΔΑΚΕ Καθηγητών νομού Λάρισας αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι», λέει μια παροιμία.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον αποκλεισμό του συναδέλφου  Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Φ. Α. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , από την Επιτροπή  Πρακτικών Δοκιμασιών των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., από την κ. Πράντζιου.

Για δεύτερη φορά η κ. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, δείχνει το αυταρχικό πρόσωπο της εξουσίας απέναντι στον ίδιο  συνάδελφο , ο οποίος κατά την άποψή της «δε συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις της»  (βλ. παρέλαση 28ης Οκτωβρίου).

Αρχικά διέγραψε το όνομά του , και μόνο αυτό, από μια λίστα σαράντα περίπου ατόμων που πρότεινε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας .

Στη συνέχεια και για δεύτερη φορά , τον αποκλείει και πάλι από την Επιτροπή για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, στέλνοντας έτσι το μήνυμα «να μάθει να μη μιλάει πολύ».

Η Πολιτεία κυρία Πράντζιου σάς εμπιστεύτηκε τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης για να διοικήσετε το συγκεκριμένο χώρο, χωρίς κομματικές και  προσωπικές προτιμήσεις.

Δυστυχώς στοχοποιείται  ο συνάδελφος χωρίς λόγο. Αν αυτό δε λέγεται πολιτική δίωξη , τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Η περίοδος των εκφοβισμών και εκβιασμών  έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Φυσικά και δεν  τίθεται  το ζήτημα για τις πενιχρές οικονομικές αποζημιώσεις των Επιτροπών , αλλά για μας είναι θέμα ηθικής τάξης και μόνο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις