ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπιασε… κορυφή ο Οικονόμος!

Τη νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας των μπαράζ της Football League 2 πήρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αφού επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0.

Το γκολ του Μπανούση στο 4′ της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Καλτέκη, προκειμένου να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» και να προσπεράσει τη Νίκη Βόλου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο άσος των γηπεδούχων ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Βολιώτες ήταν αρκετά άτυχοι, καθώς έφτασαν τρεις φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Πουλάκος σημάδεψε το δοκάρι του Πίτκα στο 44′.

Στο 57′ ο Ριζογιάννης είδε τη μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη, όπως και ο Παπατζίκος στο 88′!

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Λέβναϊτς (64′) και Νικούλη (90′), ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Παπαϊωάνου για τη Νίκη Βόλου στο 92′.

Πλέον, ο Οικονόμος έφτασε τους επτά βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Νίκη Βόλου.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακ/νου, Πρικάκης (90+5′ Λιλολάρι), Τσιανάκας, Οικονόμου, Λεβνάϊτς, Νικούλης, Μπαλής, Μπανούσης (49′ Παλάσκας), Κουλτσιάκης (74′ Καράμπελας), Παπαϊωάννου.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας (73′ Κυπτίου), Διαμαντίδης, Ριζογιάννης, Παυλίδης (63′ Λουκίνας), Λαζαρίδης (60′ Παπατζίκος), Πουλάκος, Κυριακίδης.

onsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις