ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρακώστας, Ναζλίδης και Φουρτάδο στο στόχαστρο της ΑΕΛ

Όσο περνά ο καιρός και πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας τόσο και φουντώνει η μεταγραφική δραστηριότητα στην ομάδα της ΑΕΛ.

Μπορεί ακόμη να μην έχει διαλευκανθεί το τοπίο αναφορικά με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, όμως από την άλλη δεν μπορεί να μείνουν στάσιμες και οι μεταγραφές από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά κενά στο ρόστερ των «βυσσινί».

Εδώ και περίπου ένα μήνα οι προτάσεις από μάνατζερ πέφτουν…βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές για τους οποίους η ΑΕΛ ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Πρόκειται για τον αμυντικό της Καλλονής, Γιώργο Καρακώστα, τον επιθετικό του Πλατανιά, Θωμά Ναζλίδη και τον επιθετικό της Παναχαϊκής Φουρτάδο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών; Ότι ακόμη έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στα πλέι οφ.

Αρέσει ο Καρακώστας

Ξεκινώντας από την άμυνα ο Μιχάλης Ζιώγας είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τον Γιώργο Καρακώστα της Καλλονής. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση.

Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και αρκετά γρήγορος και δείχνει ικανός να καλύψει το κενό του Κολοβέτσιο σε περίπτωση που τελικά ο νεαρός στόπερ αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ.

Ο δραστήριος Ναζλίδης

Περνώντας στην επίθεση στην ΑΕΛ δε θα έλεγαν όχι στην απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο επιθετικό σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (24 ετών) και έφεση στο σκοράρισμα (έχει πετύχει 7 γκολ φέτος με τον Πλατανιά). Η περίπτωσή του βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι, ειδικά αν καταφέρει ο Πλατανιάς να ανέβει στη Σούπερ Λίγκ.

Φουρτάδο ο εκλεκτός!

Όσον αφορά την τρίτη περίπτωση, αυτή του Πορτογάλου επιθετικού της Παναχαϊκής, Φουρτάδο, σαφώς και είναι η πιο δύσκολη από όλες. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής με 19 γκολ, ακρογωνιαίο λίθο της επίθεσης της Παναχαϊκής και ένας παίκτης με σχετικά υψηλό κασέ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα…πέταγε τη σκούφια του σε περίπτωση ερχομού του στην ΑΕΛ, αλλά όπως και στους άλλους δύο έτσι και με τον Φουρτάδο πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της Παναχαϊκής στα πλέι οφ.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις