ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν θέλει, η Σάλκε αντιστέκεται για Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Η γερμανική ομάδα ζητάει το ποσό της ρήτρας για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 11 εκατομμύρια ευρώ!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει σήμερα «Ο τρελός του χωριού» στην εφημερίδα Sportday, «Ακούστε, φίλοι μου, να σαλτάρετε κι εσείς. Ποιον έβαλε η ιστοσελίδα, goal.com στη χειρότερη ενδεκάδα των ομίλων του Euro; Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! Ε όχι, ρε παιδιά, τέτοια αμπαλίαση δεν παλεύεται! Ποιο Euro είδατε, ρε χαμένοι;

Το παλικάρι, όχι μόνο έκανε σούπερ τουρνουά, αλλά προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον. Διότι και κορμί έχουμε, και ταλέντο και potential, που λέμε και στο χωριό μου. Πολλά γράφτηκαν και θα συνεχίσουν να γράφονται. «Ματιές», λέει, ρίχνει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με τη συντοπίτισσα Μάντσεστερ Σίτι να (λέγεται πως) μπαίνει σφήνα στη Γιουνάιτεντ κλπ. κλπ.

Μέχρι στιγμής όμως, η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κούλη μας είναι η Μίλαν. Εμένα ν’ ακούτε. Έχω και την είδηση και τις λεπτομέρειες. Τα έχω όλα και στοιχίζω μόλις 1 ευρώ και 30 λεπτά.

Οι «ροσονέρι», λοιπόν, απευθύνθηκαν τόσο στον πατέρα του 20χρονου αμυντικού (ο οποίος ετοιμάζεται να μπει στην πιάτσα των ατζέντηδων, για να εκπροσωπήσει τον λεβέντη του, κανονικά και με τον νόμο) όσο και στη Σάλκε. Ρώτησαν λοιπόν τους Γερμανούς «πόσο πάει» το παιδί και ξεκαθάρισαν πως μπορούν να ανέβουν έως τα 8 εκατ. ευρώ. Η απάντηση των Γερμανών στους Ιταλούς; «Ξεχάστε το»!

Ο μικρός, φίλοι μου, έχει πλέον ρήτρα στο συμβόλαιό του κι αυτή προβλέπει 11 εκατομμυριάκια. Κάτω από αυτό το ποσό, η Σάλκε δεν θα μπει καν στη διαδικασία να συζητήσει. Κι ας έρθει μέχρι κι ο Μουρίνιο. Που λέει ο λόγος…»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις