ΛΑΡΙΣΑ

«Δεν υπήρξαν φασαρίες και επεισόδια στη συναυλία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ»

Διευκρινίσεις μετά τις καταγγελίες που γνωστοποιήθηκαν χθες

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, διοργάνωσε την Δευτέρα 25/06/2012 συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων στην Πλατεία Λαμπρούλη, στη Λάρισα.

Επειδή την επόμενη της εκδήλωσης διατυπώθηκαν παράπονα για φασαρίες και επεισόδια μετά τη λήξη της συναυλίας και σε ώρες κοινής ησυχίας το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ οφείλει να διευκρινίσει τα εξής:

•Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έχει μακρά πορεία αντιμετώπισης της εξάρτησης και ανάδειξης του προβλήματος μέσα από πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις. Ποτέ στην πορεία αυτή δεν έχει δημιουργηθεί κανενός είδους πρόβλημα και πάντοτε ο κόσμος της Λάρισας αγκαλιάζει με θέρμη αυτή την προσπάθεια.

•Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε καθ’ όλα νόμιμα, με άδεια από τον Δήμο Λαρισαίων για χρήση του συγκεκριμένου χώρου από τις ώρες 20.00 έως 23.30.

•Η μουσική εκδήλωση κινήθηκε εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονταν. Ξεκίνησε στις 20.00 και έληξε στις 23.30. Τρία τέταρτα αργότερα είχαν εγκαταλείψει τον χώρο της εκδήλωσης όλοι οι συντελεστές της (συγκροτήματα, ηχητικά, προσωπικό και μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ.λπ.).

•Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν εκδηλώθηκε από κανέναν κανενός είδους παραβατική ή αποκλίνουσα συμπεριφορά.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ δηλώνει κατηγορηματικά πως οτιδήποτε σημειώθηκε μετά το πέρας της συναυλίας στον ίδιο χώρο με κανέναν τρόπο δεν συνδέεται με την μουσική εκδήλωση και πολύ περισσότερο με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Τέλος, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για τη συμβολή τους καθώς και τον κόσμο της Λάρισας που για μια ακόμη φορά υποστήριξε έμπρακτα τη δράση του επιβεβαιώνοντας το μήνυμα ότι «ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις