ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Μύλο την ερχόμενη Τρίτη

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στην Λάρισα για μια μεγάλη συναυλία την Τρίτη 3 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του «Μύλος 1927», στα πλαίσια του πρώτου ARK Festival της πόλης.

Μαζί με τον σπουδαίο τραγουδοποιό, θα εμφανιστούν οι ανερχόμενοι Ματούλα Ζαμάνη, Imam Baildi και οι Sky Pup (τοπική μπάντα). Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Λάρισα με την υπόσχεση να στήσει «ένα γλέντι όπως παλιά» που δεν πρέπει να χάσει όποιος αγαπάει την καλή μουσική.

Έχοντας συμπληρώσει δύο δεκαετίες παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο, ο Σωκράτης Μάλαμας έχει ετοιμάσει για τις φετινές του ζωντανές εμφανίσεις ένα ακουστικό πρόγραμμα δικών του τραγουδιών αλλά και διασκευών. Τραγούδια που μιλούν στις καρδιές όλων, που έχουν συνδεθεί με αξέχαστες προσωπικές αναμνήσεις, που έχουν στηρίξει σε δύσκολες στιγμές, τραγούδια που ο καθένας αισθάνεται δικά του.

Η εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα στην Λάρισα με σημαία του το ARK Festival αποτελεί το κορυφαίο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη.

Πριν η σκηνή πλημμυρίσει από τις μεστές μελωδίες του Σωκράτη Μάλαμα, θα δώσουν το ρυθμό η Ματούλα Ζαμάνη με την μπάντα της, τους Angry Birds, και δροσερές διασκευές, dub ρεμπέτικα και τα κομμάτια του ντεμπούτου της “Varligarli”, οι Imam Baildi που θα δοκιμάσουν για άλλη μια φορά την ξακουστή πλέον συνταγή τους “ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop” και οι 6μελείς Sky Pup που συνδυάζουν τα reggae/ska/balkan τζαμαρίσματά τους με πρόσθετα στοιχεία funk και punk.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις