ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για το Ισραήλ αναχώρησε το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας

Θα δώσει παραστάσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και τη χώρα μας εξάγοντας την παράδοσή μας στο Ισραήλ, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι 11 ημερών μέσα στο καλοκαίρι.

Αναχώρησε χθες η χορευτική ομάδα του ΛΕΛ για το Ισραήλ κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία στις πόλεις  Tel Aviv, Ναζαρέτ, Jerusalem, Haifa,, Hod Xasharon, Χόλον, Ραμάλα, Ashkelon, Afula, στο Kiryat Mozkin.

Η χορευτική ομάδα προετοιμάστηκε και θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα χορών και τραγουδιών δυναμικό, γεμάτο ένταση, με πολλές και γρήγορες εναλλαγές μελωδιών, χορών, ρυθμών, τραγουδιών, ενδυμασιών, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιβλητικές φορεσιές του Λυκείου των Ελληνίδων, και τα πλούσια κοσμήματα που τις κοσμούν.

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας όπως Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, νησιά, επέλεξε ο δάσκαλος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Δημήτρης Τσιπλακούλης. Ένα πρόγραμμα με έντονο δυναμισμό που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να χαρακτηριστεί ως θέαμα υψηλής αισθητικής.

Παράλληλα η αποστολή του Λυκείου θα ξεναγηθεί σε όλες τις σημαντικές πόλεις του Ισραήλ καθώς και στη Νεκρά Θάλασσα.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση για το Λύκειο των Ελληνίδων της πόλης μας και είναι βέβαιο ότι η ελληνική αποστολή θα προβάλλει επάξια τις αρχές και τις παραδόσεις μας ιδιαίτερα σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, όπως έκανε μέχρι τώρα και κατά το παρελθόν στα τόσα επιτυχημένα ταξίδια του ορθώνοντας -για άλλη μια φορά- την ελληνική σημαία. Οι ευχές όλων για κάθε επιτυχία είναι μαζί τους.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις