ΛΑΡΙΣΑ

Επιμένουν στην κόντρα με τη διοίκηση οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ

Συνέχεια στην κόντρα με τη διοίκηση έδωσαν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Λάρισας στο πλαίσιο ανοιχτής γενικής συνέλευσης παρουσία τοπικών φορέων αλλά και συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας τους.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Στάθης Γαροφλός επέμεινε στις καταγγελίες του για «απαξίωση της οργάνωσης και η μη παρεμβατικότητα πλέον στην τοπική και εγχώρια αγορά». Πρόσθεσε δε, πως «υπάρχουν εργοστάσια που έχουν κλείσει ήδη και εργαζόμενοι που είναι μετέωρη» για να σημειώσει με νόημα ότι «η αδράνεια της διοίκησης μας έχει φέρει σε αδιέξοδο».

Σε ότι αφορά τα σενάρια περί απολύσεων, μειώσεων μισθών και εκ περιτροπής εργασίας είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο διότι οι εργαζόμενοι της Ένωσης δεν συμπεριλαμβάνοντα στην γενική συλλογική σύμβαση αλλά έχουν δική τους κλαδική.

Τέλος, για την παύση σειράς δραστηριοτήτων της Ένωσης, σήκωσε το γάντι που είχε προ καιρού πετάξει η διοίκηση, λέγοντας ότι το «προβληματικό» ΑΦΜ του Συνεταιρισμού ήταν εκείνο που δημιούργησε όλα τα εμπόδια και όχι οι εργαζόμενοι.

Newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις