ΚΟΣΜΟΣ

Ο Νορβηγός μακελάρης δήλωσε ότι … μισεί το “Sex and the city”!

Προειδοποιεί για τους επικείμενους φόνους άλλων 40.000 πολιτών …

Έξαλλος με την Κάρι Μπράτσο και τις φιλενάδες της δήλωσε ο μακελάρης του Όσλο κατά την απολογία του για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων και προειδοποίησε ότι «τα αδέρφια» του θα συνεχίσουν το έργο του, σκοτώνοντας 40.000 πολίτες ακόμα, ώστε να αφυπνίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν κατά «των μουσουλμάνων μεταναστών και των διαφθορέων των ηθών»!

Τον τελευταίο λόγο στη δίκη για τη μαζική δολοφονία 69 νέων στο νησί Ουτόγια και των 8 πολιτών στο κέντρο του Όσλο είχε ο ίδιος ο εκτελεστής ο οποίος στην απολογία του αρχικά προκάλεσε γέλια για τους αστείους ισχυρισμούς του περί διαφθοράς των ηθών από τις γυναίκες πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Sex And The City αλλά στη συνέχεια πάγωσε δικαστές και ακροατήριο προαναγγέλλοντας νέους φόνους από «τα αδέρφια» του.

«Τα αδέρφια μου στη νορβηγική και ευρωπαϊκή αντίσταση κάθονται εκεί έξω και παρακολουθούν τη δίκη ενώ σχεδιάζουν τις επόμενες επιθέσεις. Ενδεχομένως να καταφέρουν να γίνουν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 40.000 ατόμων», κατέθεσε ο Άντερς Μπρέιβικ προκαλώντας την οργή των συγγενών των ανθρώπων που έστειλε στον τάφο για… ιερό σκοπό όπως ο ίδιος επανέλαβε για μια ακόμη φορά στο δικαστήριο.

«Οι φόνοι των 77 ήταν απαραίτητοι για την προστασία της Νορβηγίας από την πολυεθνικότητα. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι απαιτείται μια μικρή βαρβαρότητα προκειμένου να αποφευχθεί μια μεγαλύτερη βαρβαρότητα.

Οι επιθέσεις της 22ας Ιουλίου ήταν προληπτικές κινήσεις για την υπεράσπιση του νορβηγικού λαού. Γι΄ αυτόν τον λόγο ζητώ την αθώωσή μου», κατέληξε ο δολοφόνος -και ο δικηγόρος του κατά την τελική αγόρευση- ξεσηκώνοντας το ακροατήριο.

Ο στυγερός δολοφόνος -ο οποίος στις 22/6 αποβιβάστηκε στο νησάκι Ουτόγια ζωσμένος με όπλα και επί μιάμιση ώρα κυνηγούσε εφήβους τους οποίους εκτελούσε χωρίς οίκτο- υποστήριξε και πάλι ότι το κυβερνών Εργατικό Κόμμα έχει προδώσει τους Νορβηγούς επιτρέποντας στους μουσουλμάνους μετανάστες να ζήσουν και πολύ περισσότερο να εργαστούν στη χώρα.

Με τις δολοφονίες αθώων πολιτών (σκότωσε επίσης οκτώ άτομα από έκρηξη βόμβας που τοποθέτησε κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο) ήθελε -είπε- να τραβήξει την προσοχή ώστε να ακουστεί η έκκλησή του για προστασία της χώρας από την «κόλαση της πολυ-πολιτισμικότητας και τη συμμαχία μαρξιστών-ισλαμιστών κατά της Νορβηγίας».

Το μεγάλο δίλημμα των πέντε δικαστών είναι εάν θα πρέπει να στείλουν τον 33χρονο Μπρέιβικ σε ψυχιατρική κλινική για το υπόλοιπο της ζωής του ή να δεχτούν πως δεν είναι τρελός και να επιβάλουν την -μέγιστη- ποινή των 21 χρόνων φυλακής με επιμήκυνση του εγκλεισμού σε περίπτωση που κριθεί επικίνδυνος για την κοινωνία.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως προτιμά να τον εκτελέσουν παρά να τον κρίνουν ψυχασθενή αλλά οι δικαστές αναρωτιούνται εάν είναι κι αυτό ένα από τα τεχνάσματά του για να γλιτώσει την φυλακή…

Δύο ομάδες ψυχιάτρων που τον εξέτασαν πάντως κατέληξαν σε δύο διαφορετικά συμπεράσματα για τη ψυχική του υγεία (η μία ομάδα διέγνωσε παρανοϊκή σχιζοφρένεια ενώ η δεύτερη εκτίμησε πως πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας αλλά δεν είναι ψυχωτικός)!

Η απόφαση των δικαστών αναμένεται να ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις