ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επιτέθηκε με ρόπαλο και σκύλο σε ζευγάρι ηλικιωμένων!

Αφορμή για τον καυγά … η προτεραιότητα μεταξύ δύο αυτοκινήτων

Επίθεση με ρόπαλο και σκύλο… φέρεται να δέχθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων Βολιωτών, από 37χρονο επιχειρηματία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής, αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση ανόδου στην οδό Μιχαήλ Γεωργαλά στη περιοχή των Αλυκών, «συναντήθηκε» με δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση καθόδου και λόγω της στενότητας του δρόμου, δεν μπορούσε να γίνει ελιγμός των οχημάτων.

Ως αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η έντονη συζήτηση των οδηγών για το θέμα της προτεραιότητας, ο ένας εκ των οποίων και συγκεκριμένα ο 37χρονος, έβγαλε ένα ρόπαλο που είχε στο όχημά του καθώς και … το σκύλο του και επιτέθηκε στο ζευγάρι των ηλικιωμένων που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τα χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ σημειώνεται ότι η σύζυγος του οδηγού δεν μπορούσε καν να αντιδράσει, καθώς το χέρι της ήταν σπασμένο και τοποθετημένο σε γύψο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία, ενώ έγιναν και μηνύσεις εναντίον του 37χρονου, τον οποίο αναγνώρισαν οι δύο ηλικιωμένοι, ο οποίος ωστόσο αναζητείται.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις