ΛΑΡΙΣΑ

Ολοκληρώνονται τα έργα συντήρησης – βελτίωσης του δρόμου Καρυά – Καλλιπεύκη

Παραδίδεται  μέσα στις προσεχείς ημέρες  στην κυκλοφορία από την Αντιπεριφέρειας Λάρισας ο δρόμος Καρυάς – Καλλιπεύκης, με την ολοκλήρωση και των εργασιών  ασφαλτόστρωσης.

Κλιμάκιο της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Χρ. Λυτροκάπη και τους επιβλέποντες μηχανικούς κ. Βάϊα Κωστούλη και Χρ. Αντωνίου, επέβλεψαν τα έργα συντήρησης – βελτίωσης του δρόμου.

Οι εργασίες, που εξελίσσονται εντός χρονοδιαγράμματος με συμβατική ημερομηνία περαίωσης την 30η Ιουνίου,  πραγματοποιούνται τμηματικά  σε συνολικό μήκος 2,5 χλμ, και περιλαμβάνουν ανακατασκευή του οδοστρώματος καθώς και ασφαλτόστρωση.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Όπως επεσήμανε σχετικά με τις εργασίες η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας  κ. Ρένα Καραλαριώτου: «Ως Αντιπεριφέρεια Λάρισας, με τις υπηρεσίες μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο του νομού και παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία των έργων που εκτελούμε.  Παρόλες τις μεγάλες περικοπές στο πρόγραμμα ΚΑΠ, ως Περιφέρεια αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει μέσα από τον σωστό προγραμματισμό και την αυστηρή επίβλεψη των έργων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις