ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατσιαρός: «Πολύ πιθανό να πάω στην Κύπρο»

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη συνέχεια της καριέρας του, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το Γιώργο Δώνη.Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα Κατσιαρού στο sport2310

– Μετά από επτάμιση χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ, ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα σου;
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρω. Έχω κάποιες προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάω στην Κύπρο.

– Επειδή έχεις συνεργαστεί στην ΑΕΛ με τον Γιώργο Δώνη, πιστεύεις ότι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ;
– Συνεργαστήκαμε στην ομάδα της ΑΕΛ για πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι ο κ. Δώνης είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Και το λέω από προσωπική εμπειρία γιατί έχω ζήσει πολλά μαζί του. Θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και να μαθαίνει. Προσαρμόζεται στα δεδομένα της κάθε ομάδας που εργάζεται και ίσως το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει στον ΠΑΟΚ είναι ότι οι οπαδοί της ομάδας και γενικότερα οι οπαδοί των ομάδων της Θεσσαλονίκης είναι υπερβολικά απαιτητικοί και βιαστικοί.

– Πώς θα χαρακτήριζες την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Τη δεδομένη χρονική στιγμή κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν στη Σούπερ Λίγκα, που είναι η μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, υπάρχουν αυτά τα προβλήματα που ξέρουμε με τις μισές ομάδες να μην παίρνουν αδειοδότηση, σκεφτείτε τι γίνεται στις πιο κάτω κατηγορίες. Οι μισές ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

– Ποια πιστεύεις πως θα είναι η εξέλιξη στο θέμα των αδειοδοτήσεων;
«Επειδή είμαστε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι θα βρουν μία μεσοβέζικη λύση για μία ακόμη φορά και θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Αυτό που έχω αντιληφθεί, ακόμα και με όσα έγιναν με τα στημένα παιχνίδια, είναι ότι η ΕΠΟ δεν θέλει την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν μετά από αυτά που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι έριξες δύο ομάδες για εμπλοκή σε στημένους αγώνες και αντί να το συνεχίσεις τώρα, αλλάζεις τον κανονισμό για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, τα λέει όλα. Για παράδειγμα ο Ηρακλής πέρσι έπεσε στη Δ’ Εθνική επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να πάρει την αδειοδότηση, γιατί τώρα αυτές οι έξι ομάδες να ξαναπαίξουν στη Σούπερ Λίγκα;»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις