ΚΟΣΜΟΣ

Η “Μαντάμ” κάλεσε τον Αντώνη να βρεθεί στο γήπεδο

Νωρίτερα, η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ είχε τηλεφωνήσει για να δώσει συγχαρητήρια στον κ.Σαμαρά για την ανάληψη των καθηκόντων του.«Θα χαιρόμουν εάν ερχόταν, αλλά θα πρέπει ο ίδιος να δει εάν μπορεί», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικώς με το εάν θα επιθυμούσε να βρεθεί και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή στο Γκντανσκ, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί της τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας.

Η κ. Μέρκελ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή της με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε στην καγκελαρία, επισήμανε ότι ήδη τηλεφώνησε στον κ. Σαμαρά προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ σε ό,τι αφορά το εάν θα ήθελε να είναι και εκείνος στο γήπεδο την Παρασκευή, δήλωσε: «Από τη δική μου πλευρά, θα χαιρόμουν αν ερχόταν. Βεβαίως, ο ίδιος θα πρέπει να δει αν μπορεί. Αυτό θα πρέπει να το πει ο ίδιος. Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό του».

Αναφερόμενη, εξάλλου, στον αγώνα, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε: «Πάντως θα είναι ένα καλό αθλητικό γεγονός. Ελπίζω ένα πολύ δίκιο αθλητικό γεγονός».

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα της κας Μέρκελ στον κ. Σαμαρά όπου του έδωσε συγχαρητήρια και τον κάλεσε μάλιστα και στο Βερολίνο.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις