ΚΟΣΜΟΣ

Επεκτείνεται το μεγαλύτερο πορνείο της Αυστραλίας

Θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα από τα μεγαλύτερα πορνεία της Αυστραλίας, με έδρα το Σύδνεϋ, το Stilleto, κέρδισε έφεση που είχε κάνει σε περσινή δικαστική απόφαση που του απαγόρευε δημιουργία και άλλων χώρων, υποστηρίζοντας πως ήταν ήδη πολύ μεγάλο, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του, την επέκτασή του.

Σύμφωνα με την απόφαση της δικαστού του Δικαστηρίου Περιβάλλοντος, Σούζαν Ο’ Νιλ, η οποία μίλησε στο πρακτορείο AFP, «δεν υπάρχει παραβίαση ηθικής φύσεως προερχόμενη από τις δραστηριότητες ενός πορνείου, από τη στιγμή που η επιχείρηση λειτουργεί με σχετική άδεια».

Το εν λόγω πορνείο, που όπως είπε η δικαστής είναι «καλύτερο από τα περισσότερα», έλαβε το πράσινο φως για μια επέκταση ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει περισσότερα δωμάτια, ακόμα και για γκρουπ και τραπέζια μπιλιάρδου.

Το Stiletto αυτοδιαφημίζεται ως το «καλύτερο σύντομης παραμονής boutique hotel του κόσμου και του Σύδνεϋ εν προκειμένω». Η τιμή της μίας ώρας που περιλαμβάνει ενοικίαση δωματίου, «συνοδό» επιλογής και ποτά, ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Ο χώρος είναι ανοικτός 24 ώρες το 24ωρο, εκτός της ημέρας των Χριστουγέννων, και οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως ανάμεσα στους πελάτες τους είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μεγάλοι αθλητές.

Στην Αυστραλία η πορνεία δεν είναι παντού επιτρεπτή. Σε περιοχές όπως οι Βόρειες Επαρχίες είναι απαγορευμένη.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις