ΛΑΡΙΣΑ

Αποκλεισμό γυμναστή καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Λάρισας

Τον αποκλεισμό καθηγητή φυσικής αγωγής από την επιτροπή δοκοιμασιών υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει τα εξής: «χρόνια τώρα οι επιλογές για τη στελέχωση των Επιτροπών στην Εκπαίδευση για τη διενέργεια  Εξετάσεων είχαν τις πολλές φορές λανθασμένα κριτήρια.

Ποτέ η Διοίκηση δεν πήρε υπόψη της τις παραστάσεις των συνδικαλιστικών  φορέων  για τον όσο γίνεται πιο αντικειμενικό προσδιορισμό κριτηρίων για τις επιλογές αυτές.

Το να χρησιμοποιούν όμως Διοικητικοί Παράγοντες την θεσμική τους θέση για να την αξιοποιήσουν αυταρχικά , για αποκλεισμό κάποιων μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούν με τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και πρακτική, απέχει πολύ από την  ΄΄ καλώς ευνομούμενη Πολιτεία΄΄ .

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η συμπεριφορά της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας απέναντι σε συνάδελφο ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής) , μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν.Λάρισας αλλά και Οργανωτικό Γραμματέα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, η οποία  προβάλλοντας κριτήρια άσχετα με τα τυπικά και  ουσιαστικά του προσόντα  οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την Επιτροπή Πρακτικών Δοκιμασιών των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις