ΛΑΡΙΣΑ

Ποδηλατικοί αγώνες για τους Ελασσονίτες

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου

Μια πολύ σημαντική οργάνωση, για τους λάτρεις του ποδηλάτου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί κάτοικοι του δήμου Ελασσόνας αφού το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών, Γυναικών και Νέων θα περάσει από τους δρόμους του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα από την παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Ελασσόνας (Μεσοχώρι, Δομένικο, Στεφανόβουνο – Γαλανόβρυση), από την πόλη της Ελασσόνας και μέσο της Νέας Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Λάρισας θα συνεχίσουν οι αθλητές για τον τερματισμό τους.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος και του Σωματείου Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου (Π.Γ.Σ.) Λάρισας.

Από την πλευρά του ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας, ζητούν από τους πολίτες του Δήμου κατά τις ώρες διεξαγωγής των Αγώνων να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στους δρόμους (ειδικότερα όσοι αγρότες μετακινηθούν με αγροτικά οχήματα) που θα γίνουν οι αγώνες ή να μετακινηθούν από παράλληλους δρόμους καθώς και να μην σταθμεύσουν στους δρόμους της Ελασσόνας από όπου θα περάσουν οι ποδηλάτες.

Συγκεκριμένα : Είσοδος της πόλης από παλιά Εθνική Οδός Λάρισας – Ελασσόνας (6ης Οκτωβρίου) ως τη διασταύρωση με την παραποτάμιο οδό Μητροπολίτη Ιακώβου, Μητροπολίτη Ιακώβου ως την διασταύρωση με την οδό για την είσοδο προς την κεντρική πλατεία (Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου)  μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο , Γεωργάκη Ολυμπίου, 25ης Μαρτίου από το φανάρι (διασταύρωση  με Γ. Ολυμπίου) μέχρι το φανάρι (διασταύρωση με Κων. Οικονόμου – μπροστά από το 3ο Δημ. Σχολείο) και έξοδος της πόλης προς Λάρισα από τη νέα Εθνική Οδό Ελασσόνας – Λάρισας.

Οι ώρες κατά τις οποίες θα απαγορευτεί η στάθμευση είναι: Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 από τις 4.30 μ.μ. ως 6:00 μ.μ. και Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 από τις 9.30 το π. μ. μέχρι 11.30 π. μ.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 23.06.2012

16.00     Αγώνας Αντοχής Γυναικών – εκκίνηση Λάρισα

19.00     Απονομές Επάθλων στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου

Κυριακή 24.06.2012

09.00     Αγώνας Αντοχής Ανδρών – Νέων Ανδρών – εκκίνηση Λάρισα

13.15     Απονομές Επάθλων στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας

 

Οι διαδρομές έχουν ως εξής:

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ :

Α. ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ): (149,4 ΧΛΜ.) ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΜΕΣΟΧΩΡΙ – ΔΟΜΕΝΙΚΟ – ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΕΑ Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ – ΓΥΡΤΩΝΗ – ΣΥΚΟΥΡΙΟ – ΟΣΣΑ – ΠΡΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙ – ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ – ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ – ΛΑΡΙΣΑ.

Β. ΓΥΝΑΙΚΩΝ :(87 ΧΛΜ.) ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΜΕΣΟΧΩΡΙ – ΔΟΜΕΝΙΚΟ – ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ – ΕΛΑΣΣΩΝΑ – ΝΕΑ Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις