ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραβεύσεις μαθητικών εντύπων από το Μορφωτικό της ΕΣΗΕΘ

Μαθητές που έδωσαν τα καλύτερα δείγματα γραφής, σε σχολικά έντυπα αλλά και σε ηλεκτρονικές εφημερίδες, βραβεύθηκαν χθες από το Μορφωτικό ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού μαθητικών εντύπων και μαθητικών εφημερίδων σε ηλεκτρονική μορφή, που οργανώνει κάθε χρόνο.

Φέτος απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία και έπαινοι:

*Βραβείο Λυκείου, στο  5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας για το μαθητικό περιοδικό  «5 INTERNET-LIFE.GR». Έπαινος Λυκείου στην ηλεκτρονική εφημερίδα  «Ψηφιακά δρώμενα» του 6ου  Λυκείου Τρικάλων.

*Βραβείο Γυμνασίου, στο Γυμνάσιο Ψαχνών Ευβοίας για το έντυπο με τίτλο  «Μαθητική Παρρησία» και αντίστοιχα ο έπαινος Γυμνασίου απονεμήθηκε στο έντυπο «Μαθητογραφήματα» του Γυμνάσιου Ειρήνης και Ελευθερίας,  Δερύνειας, Κύπρου.

 *Βραβείο Δημοτικού: στο δημοτικό σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου, στη Λάρισα, για το έντυπο «Τιτιβίσματα και Κελαηδήματα».

Ειδικός έπαινος απονεμήθηκε στο 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας, με τίτλο « Μαθητικές πινελιές».

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος στη Λάρισα, συμμετείχαν αντιπροσωπείες μαθητών των εν λόγω σχολείων, καθώς και εκπαιδευτικοί που στήριξαν την προσπάθειά τους και ήταν οι κ.κ. Αρχοντία Γιαννακάκη από το 5ο Λύκειο Λάρισας, Σύρμω Λίταινα διευθύντρια του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας,  Δημήτρης Μπάνος από το 6ο Λύκειο Τρικάλων,  Νίκος Ράπτης σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου Λάρισας, Δημήτρης Παναγής και Αντώνης Γεωργίου από το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, Κύπρου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και πρόεδρο του Μορφωτικού Ιδρύματος κ. Χρήστο Μπεχλιβάνο, τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος κ. Αχιλλέα Τραγούδα και την ταμία του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Λένα Κισσάβου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις