ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερινή σκηνή στη Λάρισα

Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει μόνιμη θερινή σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας – «Θεσσαλικό Θέατρο» (θα παίζει καθημερινά, εκτός Δευτέρας και Τρίτης, μέχρι το Σεπτέμβρη).

Το νέο θερινό θέατρο ονομάστηκε «Αυλή του μύλου» και βρίσκεται στην αυλή, πίσω από το κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, τηλ.: 2410.621.209, 2410.624.086).

Πρόκειται για χώρο με δένδρα, θάμνους και λουλούδια, που διαμορφώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και εργαζόμενους του «Θεσσαλικού Θεάτρου». Τα 200 περίπου καθίσματα θα μεταφέρονται ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε παράστασης.

Το πρώτο έργο της θερινής σκηνής θα είναι η κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό», σε σκηνοθεσία και ελεύθερη απόδοση του Κώστα Τσιάνου. Σκηνικό θα είναι το κτίριο, τα δέντρα και οι θάμνοι του κήπου.

Τα περισσότερα κοστούμια θα γίνουν από το πλούσιο βεστιάριο του «Θεσσαλικού Θεάτρου». Παίζουν: Σταύρος Νικολαΐδης, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Ελένη Ουζουνίδου, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Χάρης Φλέουρας.Τα τραγούδια και τη μουσική θα ερμηνεύσουν Λαρισαίοι μουσικοί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις