ΛΑΡΙΣΑ

«Ο λαός δε θα συγχωρήσει τη φυγομαχία» λέει ο Μάξιμος

Με αιχμές κατά της μετεκλογικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύτηκε η δήλωση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, και βουλευτή Λάρισας Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρακόπουλοςέκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά μια μεγάλη νίκη των δυνάμεων της λογικής και της ευρωπαϊκής ταυτότητας της χώρας. Οι πολίτες δεν υπέκυψαν, τελικά, στις καταστροφικές σειρήνες του λαϊκισμού και τους εραστές της δραχμής. Ανέδειξαν καθαρά πρώτη δύναμη την Νέα Δημοκρατία με εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι Έλληνες με τη ψήφο τους στις εκλογές ζήτησαν να μπει ένα τέλος στην καταστροφική ακυβερνησία και στην αστάθεια. Αναμένουν να ξεκινήσει άμεσα η τιτάνεια προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας, με ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Έδωσαν εντολή για τη διεκδίκηση από τους εταίρους μας καλύτερων όρων χρηματοδότησης. Ζήτησαν να δοθεί λύση στα πιεστικά κοινωνικά προβλήματα, όπως η εγκληματικότητα, η λαθρομετανάστευση, οι τρομερές ελλείψεις και δυσλειτουργίες στην υγεία.

Σήμερα καμία υπεύθυνη πολιτική δύναμη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό δεν επιτρέπεται να μην συμμετάσχει σε αυτήν την εθνική προσπάθεια. Κανείς δεν επιτρέπεται να βολευτεί στην θέση του κριτή εκ του ασφαλούς. Ο ελληνικός λαός και η ιστορία δεν θα συγχωρήσει τη φυγομαχία.

Ως Νέα Δημοκρατία ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και δεσμευόμαστε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον αγώνα τον καλό και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις