ΛΑΡΙΣΑ

Ικανοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου για την πρωτιά στο δήμο

Τα μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό-Κοινωνικό Μέτωπο Τυρνάβο με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν «από καρδιάς τους πολίτες που με την ψήφο τους μας ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη στον Δήμο Τυρνάβου».

Σε σχετική ανακοίνωση προσθέτουν πως «εδώ και ενάμιση μήνα δώσαμε έναν αγώνα για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο παρόν, για ένα υπερήφανο αύριο.

Η μάχη που δώσαμε πανελλαδικά ήταν άνιση, αφού απέναντί μας είχαμε την ανίερη συμμαχία των εγχώριων  συστημικών δυνάμεων του χθες, των πολιτικών των μνημονίων της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, ενισχυμένες από την τρομοκράτηση και τον στυγνό εκβιασμό των Ευρωπαϊκών και Διεθνών συστημικών δυνάμεων, που έβλεπαν τα συμφέροντά τους να κινδυνεύουν από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική μιας άλλης διακυβέρνησης που κέντρο της θα είχε τις ανάγκες του λαού.

Η διαστρέβλωση όλων των προτάσεών μας και ο ψυχολογικός πόλεμος που διεξήχθη σε όλο το προεκλογικό διάστημα, κατάφερε δυστυχώς να αποδώσει και να φέρει τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση, δίνοντάς της την ευκαιρία να σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει την πολιτική των μνημονίων και της απελπισίας.

Μια κυβέρνηση που όμως, θα πρέπει να λάβει πλέον σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να προχωρά σε αποφάσεις σημαντικές, ερήμην του λαού.  Και σε κάθε περίπτωση θα μας έχει απέναντι για να της το θυμίζουμε.

Σεβόμενοι απόλυτα την απόφαση του ελληνικού λαού και όσων μας ανέδειξαν σε δεύτερη δύναμη, δεν θα μπορούσαμε να συμπράξουμε σε μια κυβέρνηση υπόδουλη, που προς χάρη των δανειστών θα συνεχίσει την πολιτική της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας.

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης  λοιπόν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την κοινωνία που τολμήσαμε να ονειρευτούμε. Για μια ζωή με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Η  μεγάλη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. έχει ήδη ανοίξει το δρόμο στην ελπίδα, αφού από μόνη της αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα στη νεώτερη πολιτική ιστορία όλης της Ευρώπης. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αντίθετα, οι μεγάλες μάχες τώρα αρχίζουν!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις