ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Κάθε Τρίτη βγαίνουμε στο Βόλο»

Καμπάνια της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με το σύλλογο καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης

Μειωμένες τιμές σε καφέ, ποτό και φαγητό θα επιδιωχθεί να προσφέρουν από τις 10 Ιουλίου και κάθε Τρίτη εστιατόρια, καφέ και μπαρ στο σύνολο του ενιαίου Δήμου Βόλου, έπειτα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με σύνθημα «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε στο Βόλο».

Κόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας και την κακή διάθεση, ο Δήμος Βόλου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας, επιχειρεί να δώσει ένα δυνατό κίνητρο στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, ώστε να διασκεδάσουν χωρίς να ξοδέψουν πολλά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής.

«Φιλοδοξία μας είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία των συμπολιτών μας, αλλά και να τονώσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, καθιερώνοντας την Τρίτη ως Ημέρα της πόλης», τόνισε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Σ. Μπαρτζιώκα, η οποία συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Απ. Αθανασό και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της δράσης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου η Δ. Καλαμποκά.

Οι δυο φορείς θα απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά από την Τρίτη 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το τέλος του καλοκαιριού, ενώ από την επιτυχία της δράσης θα κριθεί εάν θα συνεχισθεί και πέραν της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή – η σχετική προθεσμία λήγει στις 3 Ιουλίου – θα προβάλλονται μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Βόλου, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης διαφημιστικό υλικό προς ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Πρόσκληση να αγκαλιάσουν τη δράση έχει απευθυνθεί ήδη προς το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, ώστε να προχωρήσει σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων κάθε Τρίτη για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, και την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας προκειμένου τα μέλη της να ενημερώνουν τους πελάτες για την «Ημέρα της Πόλης».

«Ενάντια στην κρίση και το κλίμα απαισιοδοξίας, καλούμε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις γεύσεις στην πόλη μας και να διασκεδάσουν, δίνοντας τόνο χαράς, ζωντάνιας και αισιοδοξίας σε κάθε γωνιά του ενιαίου Δήμου», επισημαίνει η κ. Μπαρτζιώκα και προσθέτει ότι θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί η πρωτοβουλία αυτή μέσα από τη διοργάνωση πολιτιστικών και άλλων δράσεων.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις