ΛΑΡΙΣΑ

Βούρκωσε στο τηλεοπτικό πλατό ο Ροντούλης

Ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στο πλαίσιο τηλεοπτικής του εμφάνισης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ASTRA «Παράθυρο στη Θεσσαλία» τόνισε σε υψηλούς τόνους ότι από το 2005 όταν η κ. Μπενάκη είχε κάνει τις περιβόητες δηλώσεις περί «παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας» ο ίδιος και άλλοι τέσσερις (σ.σ. εννοώντας τον κ. Καρατζαφέρη και τα υπόλοιπα στελέχη του «σκληρού πυρήνα» του ΛΑΟΣ) είχαν «δώσει όρκο».

Πρόσθεσε όμως, πως «στην πορεία οι δύο από τους πέντε αποχώρησαν» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.

Για τα χαμηλά ποσοστά του ΛΑΟΣ, εξήγησε πως ο ίδιος και το κόμμα πληρώνουν ένα τίμημα μίας «φιλορωσικής συμπεριφορά» αποκαλύπτοντας πως υπήρχε σχέδιο εγκατάστασης Ρωσικού στόλου στη Σύρο για 20 χρόνια «έναντι υψηλού τιμήματος».

Έκλεισε το θέμα λέγοντας πως «γίνεται πλανητικών διαστάσεων παιχνίδι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

«ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;»

Ερωτηθείς γιατί δεν έφυγε και ο ίδιος για τη Νέα Δημοκρατία καίτοι του είχε γίνει πρόταση, απάντησε με το εξής ερώτημα: «Μετά από όλα αυτά παντελόνια θα φορούσα;»

Και συμπλήρωσε: «έπρεπε να τιμήσω τον πατέρα μου, την ιστορία της οικογενείας μου και να μη φανώ αχάριστος σε έναν άνθρωπο (σ.σ. τον Γ. Καρατζαφέρη)».

«ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για «κουτσαβάκια» και «δήθεν πατριώτες» εξηγώντας πως η συμπεριφορά των στελεχών της «είναι ανανδρία και όχι ελληνισμός».

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα πως ο ΛΑΟΣ θα είναι στη βουλή την ερχόμενη Κυριακή.

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις