ΛΑΡΙΣΑ

“Μόνο η ΝΔ ανάχωμα στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ” λέει ο Μάξιμος

«Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης δεν περισεύει κανείς. Κάθε ψήφος σε μικρότερα κομματα της ευρύτερης κεντροδεξιάς, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τούτη την ώρα, η ΝΔ και το Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο που συγκρότησε ο Αντώνης Σαμαράς είναι το μόνο ισχυρό ανάχωμα στον αριστερό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί να βάλει τη χώρα σε περιπέτεια» τόνισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ του κόμματος στα Ιωάννινα.

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτήης Λαρίσης κάλεσε τους πολίτες να αναρωτηθούν πως θα είναι η Ελλάδα εκτος Ευρώπης, εκτός ΝΑΤΟ και Σέγκεν, με διπλάσιο αριθμό λαθρομεταναστών μετά την πρόταση Τσίπρα για έλευση στην χώρα μας των μελλών των οικογενειών τους.

Όπως είπε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και η μονομερής καταγγελία του μνημονίου οδηγεί στην Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης. Προειδοποίησε για πάγωμα των αγροτικών επιδοτήσεων και των κοινοτικών πόρων σε περίπτωση αθέτησης των δεσμεύσεων μας προς τους εταίρους και επισήμανε ότι απέναντι στον ανεύθυνο δρόμο της καταγγελίας υπάρχει η ρεαλιστική θέση της ΝΔ για επαναδιαπραγμάτευση.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «η χώρα στις 18 Ιουνίου χρειάζεται κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου. Το δίλημμα, λοιπόν, των εκλογών είναι ευρώ η δραχμή, ελπίδα ή καταστροφή, στεθερότητα ή περιπέτεια».

Ο κ. Χαρακόπουλος βρέθηκε στα Ιωάννινα επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοσκομείο, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας από τον υποδιοικητής κ. Φωτόπουλο και εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ ακολούθως είχε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου κ. Τσακνάκη, την Ένωση Αστυνομικών και τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις