ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την προεδρία του ΕΣΑΚΕ διεκδικεί ο Ευθύμης Ρεντζιάς

Σήμερα συζητείται η υποψηφιότητά του στη γενική συνέλευση του οργάνου

Ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ευθύμης Ρεντζιάς πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΣΑΚΕ στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 19 Ιουνίου. Ο Τρικαλινός βετεράνος του μπάσκετ που μέχρι τώρα είχε πετυχημένη θητεία ως αντιπεριφερειάρχης πήρε την απόφαση να αναμιχθεί και στα διοικητικά δρώμενα του αθλήματος που τον ανέδειξε.

Αν ο Ρεντζιάς εκλεγεί πρόεδρος θα είναι ο πρώτος Θεσσαλός που θα το έχει καταφέρει αυτό και θα δώσει σημαντική ώθηση και στο μπάσκετ της Θεσσαλίας. Άλλωστε ποιος ξεχνάει όταν πριν μερικά χρόνια η Θεσσαλία είχε τρεις ομάδες στην Α1, διεκδικούσε από τον ΕΣΑΚΕ μέχρι και γραφεία στη Λάρισα αλλά τότε είχε συναντήσει την ψυχροπολεμική τακτική του νυν προέδρου Βασίλη Οικονομίδη.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, όμως, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη σε ΚΑΕ για τουλάχιστον μία πενταετία, οπότε, η υποψηφιότητα του Ρεντζιά θα συζητηθεί σήμερα στη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.

Εκτός από τον Ρεντζιά υποψήφιοι θα είναι ακόμα ο νυν πρόεδρος, Βασίλης Οικονομίδης και ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης και ο γενικός γραμματέας της Λίγκας Γιώργος Χαλβατζάκης.

(Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις