ΛΑΡΙΣΑ

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας στα Φάρσαλα

Στη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων, όπου συζήτησε με παραγωγούς και διένειμε έντυπο υλικό, περιόδευσε την Τρίτη 12/6 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κρ. Μακατού, Γ. Γκόγκο και τα μέλη Β. Μακατό και Γ. Μπλιαχούτα (Γρ. Νεολαίας ΣΥΝ).

Στη συνέχεια, στο κέντρο της πόλης, είχε συναντήσεις με αγρότες της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον της αγροτικής οικονομίας. Στη συζήτηση κυριάρχησε η πρόταση της Αριστεράς  για τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου και η επιπλέον εμβάθυνση και επεξεργασία που χρειάζεται για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, με στόχο την ανάπτυξη μιας χωρικής  γεωργίας της αυτάρκειας και της επάρκειας, με έμφαση στη παραγωγή ποιοτικών τροφίμων.

Τέλος, η αντιπροσωπεία ανανέωσε το “ραντεβού” της στα Φάρσαλα για αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ., οπότε και θα πραγματοποιηθεί η ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στο αναψυκτήριο (ΚΑΠΗ) στη πλατεία των Φαρσάλων, με την βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κι εκ νέου υποψήφια, Ηρώ Διώτη.

Την ίδια μέρα, μετά τις 7μ.μ., κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα επισκεφθεί το Καλοχώρι, το Χειμάδι και την Όσσα

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις