ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ματιές ΠΑΟΚ σε Ρομέου

Τον πρώην μεσοεπιθετικό της Λάρισας βολιδοσκοπεί η ομάδα της Θεσσαλονίκη

Τον Ρομέου της Λάρισας βλέπει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ των “Σπορ του Βορρά” αναφέρεται:

“Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για την απόκτηση παικτών παρά τα στενά οικονομικά δεδομένα που επικρατούν αυτήν την περίοδο.

Εκτός από τον Μάρκος Αντόνιο, τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό με τον οποίο συζητά απευθείας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος και χειρίζεται το θέμα σε όλες του τις παραμέτρους, ο “Δικέφαλος του Βορρά” κινείται και για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Με επιθυμία του Γιώργου Δώνη, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Γεωργιάδης, συζήτησε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ρομέου Περέιρα Ντός Σάντος. Τον Βραζιλιάνο που γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985, έπαιξε στη Λάρισα δύο σεζόν από το 2009 έως το 2011 και γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει τον Ρομέου στον Ατρόμητο, όταν ήταν προπονητής στην ομάδα του Περιστερίου, όμως, οι επαφές δεν ευοδώθηκαν. Πλέον, όμως, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον παίκτη και περιμένει τα αποτελέσματα αυτών των επαφών.

Ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης έκανε αναλυτική έρευνα για τον παίκτη, καθώς ήθελε να μάθει σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτήν την περίοδο. Ενημερώθηκε πως ο Ρομέου προερχόταν από ένα τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σκεφτόμενος απόλυτα το συμφέρον του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης κατέθεσε πρόταση στον Ρομέου με συγκεκριμένους όρους. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη για έξι μήνες αρχικά και εφόσον διαπιστωθεί πως δε θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, τότε θα επεκταθεί η συνεργασία.

Αυτήν την περίοδο ο Ρομέου επιμένει και τονίζει πως είναι καλά στην υγεία του. Ουσιαστικό αποτέλεσμα από την πρώτη συζ ήτηση του ΠΑΟΚ με τον Ρομέου δεν υπήρξε, ενώ αναμένεται να γίνει και δεύτερη επαφή”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις