ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Τσαριτσάνη το 12ο πανελλήνιο συμπόσιο χορευτικών ομάδων

Την διοργάνωση ανέλαβε ο τοπικός Μορφωτικός Σύλλογος

Μία πολύ σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Μάιο του 2013 η Τσαριτσάνη. Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική κωμόπολη το 12ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων, ένας θεσμός που μετρά ήδη 11 χρόνια ζωής και που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των μελών των Χορευτικών Συγκροτημάτων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ελλάδας.

Διοργανωτής του Συμποσίου θα είναι ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, ένας σύλλογος με πλούσια δραστηριότητα που και στο παρελθόν έχει οργανώσει με επιτυχία σημαντικές εκδηλώσεις.

Η ανάθεση στον σύλλογο της Τσαριτσάνης έγινε από την σύνοδο της ολομέλειας των αντιπροσώπων των πολιτιστικών Συλλόγων της Ελλάδας που συμμετείχαν στο 11ο συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής από τον Σύλλογο Απανταχού Τενεδίων «Το κοινόν των Τενεδίων».

Αναμένεται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση δεκάδες χορευτικά τμήματα και χιλιάδες μέλη χορευτικών συγκροτημάτων και πολιτιστικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρει :

«Το βάρος που θα σηκώσει ο Μορφωτικός Σύλλογος είναι μεγάλο. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο βηματισμός που ακολουθήσει ο Σύλλογος, καλώντας τα μέλη του και όλους τους Τσαριτσανιώτες να είναι σε ετοιμότητα, να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις για μια άρτια διοργάνωση και να στηρίξουν οργανωτικά το Δ.Σ. του Συλλόγου. Είμαστε βέβαιοι, ότι η Τσαριτσάνη και ο Μορφωτικός Σύλλογος θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και δεν θα διαψευστούν οι προσδοκίες της ανάθεσης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις