ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! Επνιξε το 7μηνο μωρό της γιατί την απατούσε ο άνδρας της

Έπνιξε το μόλις επτά μηνών κοριτσάκι της με γυμνά χέρια και στην συνέχεια έκοψε τις φλέβες, επειδή ο άντρας της την απάτησε. Πρόκειται για ένα αληθινό φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε μητέρα που είχε κάνει χρήση κάνναβης στη Βρετανία.

Ο λόγος για την 32χρονη Carly Jacques, η οποία προέβη στην πράξη αυτή τον Οκτώβριο, όταν ο σύζυγος της αποκάλυψε ότι είχε αφήσει έγκυο μια από τις καλύτερες της φίλες, με την οποία διατηρούσε δεσμό επί 18 μήνες. Η Carly και ο Mark ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια.

Έκτοτε η γυναίκα έπεσε σε κατάθλιψη και άρχισε να καπνίζει κάνναβη κάθε μέρα, να πίνει αλκοόλ και να έχει παραισθήσεις. Ένα βράδυ ήπιε πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Γύρισε σπίτι και όταν ο άντρας της που σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει την βρήκε να ουρλιάζει «Τι έκανα;» και με το μαχαίρι που είχε στο χέρι, άρχισε να κόβει τις φλέβες της.

Ο άντρας της προσπάθησε να την σταματήσει και στη συνέχεια πήγε να δει τι κάνει το μωρό και διαπίστωσε ότι ήταν μελανιασμένο… Είχε πεθάνει.

Ο Mark κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ από το νοσοκομείο που βρισκόταν κρίθηκε ύποπτη για τον θάνατο του μωρού και συνελήφθη.  Τελικά παραδέχτηκε ότι το έπνιξε με τα χέρια της.

prionokordela.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις