ΛΑΡΙΣΑ

«Πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ το βαθύ ΠΑΣΟΚ» λέει ο Μάξιμος από τον Τύρναβο

«Η ΝΔ τούτη την ώρα αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας, τη μόνη αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας, το ισχυρό ανάχωμα στον καταστροφικό λαϊκισμό και την ανευθυνότητα της αριστεράς» τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την επίσκεψή του στον Τύρναβο, όπου είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη και πολίτες.

Ο Θεσσαλός πολιτικός κατά τη διάρκεια της συζήτησης άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του για τις επικίνδυνες απόψεις που διατυπώνουν όχι μόνο για την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, αλλά και για τις θέσεις τους για τη λαθρομετανάστευση και τα εθνικά μας θέματα.

Αναφερόμενος στο Οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο χαρακτήρισε μη ρεαλιστικό, είπε πως πίσω από αυτό «κρύβεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές που μετακόμισαν από την Ιπποκράτους στην Κουμουνδούρου.

Το πρόγραμμα τους δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νέο «λεφτά υπάρχουν» σε μια πιο πλούσια εκδοχή στη λογική του «δώσε και μένα μπάρμπα».

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε αυτές τις λογικές που είναι καταδικασμένες και μας οδήγησαν στην περιπέτεια που βρισκόμαστε. Η ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ στις 18 Ιουνίου είναι η μόνη ευκαιρία ελπίδας και ανασυγκρότησης για τον τόπο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις