ΛΑΡΙΣΑ

Στο Φεστιβάλ Πηνειού συμμετέχει το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ., συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Πηνειού, που διεξάγεται, από το Σάββατο 9 έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Κέντρο Πρόληψης, που συστεγάζεται με τη Μονάδα Υποκατάστασης του Ο.ΚΑ.ΝΑ., περιμένει όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τη λειτουργία των δομών του, τις ειδικές δράσεις του και το Εθελοντικό Δίκτυο, να μας επισκεφθούν .

Το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης θα βρίσκεται τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα που θα εφαρμοστούν από το Σεπτέμβριο στα σχολεία, τις Ομάδες γονέων, τις βιωματικές ομάδες ενηλίκων, τις Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο φορέας μας καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής στο Εθελοντικό Δίκτυό μας.

Επίσης, περιμένουμε τα παιδιά στο περίπτερο για να ζωγραφίσουν και να διασκεδάσουν μαζί μας, σε μια σχέση αλληλεπίδρασης που φιλοδοξεί να εφοδιάσει τα παιδιά με τα αναγκαία μέσα αντίστασης στις εξαρτήσεις και στα μέσα της εύκολης διαφυγής.

Ο «δρόμος» της πρόληψης, που ταυτίζεται με το δρόμο της δημιουργίας, της χαράς και της ελπίδας, αυτή τη φορά, θα διέλθει μέσα από το υπέροχο τοπίο του ζωογόνου ποταμιού της πόλη μας, του Πηνειού.

Καλούμε τους συμπολίτες μας , αυτή την υπέροχη διαδρομή να την πραγματοποιήσουμε μαζί .

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις