ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Ευρωπαίος … καίγεται και το ευρώ … χτενίζεται!!!»

Η επίκαιρη, σατυρική παράσταση του «Θεάτρου Τεχνών»

Συνεχίζονται με πολύ κέφι, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» οι πρόβες της καλοκαιρινής  παράστασης, με την άκρως επίκαιρη σατιρική επιθεώρηση: «Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ…ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ…ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.!!!» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη.

Με την καλοκαιρινή αυτή παράσταση, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» Λάρισας, σε συνεργασία με τους Δήμους της Θεσσαλίας, θα συμμετάσχει στα τοπικά «Φεστιβάλ» και τις εκδηλώσεις τους, που πραγματοποιούν στα «Ανοιχτά Θερινά  Αμφιθέατρα».

Την μουσική, τα τραγούδια και την επιμέλεια της μουσικής, της παράστασης, υπογράφει ο εξαίρετος συντοπίτης μας, μουσικός, Θέμης Σαμαντζής.

Τους συνολικά, δώδεκα χαρακτηριστικούς ρόλους, των έξι: αυτοτελών, «Σκαμπρόζικων, τρελών  ιστοριών» και τα τραγούδια, θα ερμηνεύσουν οι επί πολλά χρόνια, συνεργάτες του «Θεάτρου Τεχνών» Λαρισαίοι Ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου και Έλενα  Γράβαλου, (επαγγελματίες Τραγουδιστές), καθώς και οι ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης  και  Εύα Τριανταφύλλου.

Το «Θέατρο Τεχνών», έχει προγραμματίσει μέχρι στιγμής, αρκετές παραστάσεις με τους Δήμους της περιοχής. Όσοι ακόμη, επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά, στα τηλέφωνα του «Θεάτρου Τεχνών»: 6976-977745 & 6984-514258.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις