ΛΑΡΙΣΑ

Με τη διοίκηση του ΟΕΕ συναντήθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία υποψηφίων του κόμματος στην Ελασσόνα

Στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δ. Γελαλής, Ν. Αντωνίου και Θ. Κουτσοκέρας πραγματοποίησαν συνάντηση με τη διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Θέμα της συζήτησης ήταν το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, η συμμετοχή και παρέμβαση του ΟΕΕ στα οικονομικά δρώμενα και στην περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της διοίκησης παρευρίσκονταν οι Αιμ. Νταγιάννης, Σπ. Βαλιώτης, Χρ. Ισαακίδης και Αθ. Μαργαριτόπουλος.

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματος, εξειδίκευσαν οικονομικά θέματα που άπτονται και του ΟΕΕ (φορολογικό νομοσχέδιο, δημόσια διοίκηση, περιφερειακή ανάπτυξη, οικονομική κρίση κλπ) και άκουσαν τις απόψεις της διοίκησης επί των παραπάνω θεμάτων.

Κοινός στόχος η συμμετοχική δημοκρατία και η ουσιαστική παρέμβαση της κοινωνίας και των φορέων στη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων στα οξυμένα οικονομικά προβλήματα της περιοχής.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Δ. Γελαλής συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Θ. Τζιώλα, Θ. Καρυώτη, Ι. Καρυπίδη και Κ. Γεωργιάδη, πραγματοποίησε περιοδεία στην επαρχία Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα χωριά Κλεισούρα, Βαλανίδα, Κεφαλόβρυσο, Παλαιόκαστρο και Ευαγγελισμό όπου συζήτησε τα οικονομικά προβλήματα και κυρίως αυτά του αγροτικού τομέα και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την αγροτική πολιτική.

Στα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη στήριξη του αγροτικού τομέα περιλαμβάνονται :

– Στήριξη της οικογενειακής γεωργίας με την επίλυση βασικών κλαδικών αιτημάτων των γεωργών

– Δημιουργία νέου θεσμικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς

– Προστασία του εγχώριου πολλαπλασιαστικού υλικού

– Μείωση του κόστους παραγωγής με έλεγχο στις τιμές των αγροτικών εφοδίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις