ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με στόχο την άνοδο αλλά μικρότερο μπάτζετ η νέα ΑΕΛ

Ο Ζιώγας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη το είχε προαναγγείλει, πως η φιλοσοφία του είναι κοινή με αυτή του Πηλαδάκη.

Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών το επιβεβαίωσε.

Η φιλοσοφία της ομάδας λοιπόν ήταν ένα από τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του Πηλαδάκη και των συνεργατών του και το ευχάριστο είναι πως υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΛ αλλάζει ρότα σε ότι αφορά, τουλάχιστον, την δομή της ομάδας. Πλέον δίνεται τόπος στα νιάτα και μάλιστα από την περιοχή της Λάρισας, κάτι που αφενός αποτελεί μονόδρομο λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά και απόλυτο πιστεύω, καθώς όλοι είναι πεπεισμένοι πως είναι και ο σωστότερος δρόμος για να μπορέσει η ΑΕΛ να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Εκτός αυτού όμως συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα η οικονομική πολιτική της ΠΑΕ. Περικοπές σε όλα τα επίπεδα ήταν η έκφραση που ακούστηκε τις περισσότερες φορές καθώς ο στόχος θα είναι διπλός. Αφενός να αρχίσει να μειώνεται το χρέος, αφετέρου να σταματήσουν οι σπατάλες προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό που αποφασίστηκε είναι μια πιο ορθολογιστική οικονομική πολιτική που όμως θα επιτρέπει ταυτόχρονα στην ομάδα να θέτει υψηλούς στόχους.

Στόχος της ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό και στην προκειμένη περίπτωση στόχος των βυσσινί θα είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει μέσα από μια πιο «προσγειωμένη» οικονομική πολιτική, μέσα από μικρότερα νούμερα, μέσα από μεθοδικότητα και προσοχή σε κάθε κίνηση, μεταγραφική και μη.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις