ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εμπάργκο στους υποψήφιους βουλευτές

Συνεδρίασαν χθες στα Τρίκαλα οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου

Εμπάργκο στους υποψήφιους και τα κόμματα ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου αποφάσισαν από κοινού οι διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.

Όπως είπε στο trikaladay ο πρόεδρος των Τρικαλινών εμπόρων Χρήστος Καλλέας εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οξυμένα προβλήματα της αγοράς και του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, αποφασίστηκε να μην δεχθούν στα γραφεία τους υποψήφιους βουλευτές και εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Στη χθεσινή σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο με πρωτοβουλία της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, η ανταπόκριση ήταν πολύ μικρή.

Οι παρόντες, όπως εξάλλου σχολίασε από το βήμα και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Καλλέας δυστυχώς μετρούνταν στα δάκτυλα των δυο χεριών.

Κατά τ’ άλλα οι παριστάμενοι μετέφεραν τα ήδη γνωστά προβλήματα επιβίωσης του επιχειρηματικού κόσμου, το πλήθος των λουκέτων που μπαίνει στις Θεσσαλικές επιχειρήσεις και στην απογοήτευση για την παντελή απουσία της πολιτείας.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα κινητοποιήσεων αυτή θα εξεταστεί μετά τις εθνικές εκλογές, αλλά όπως τονίστηκε θα αναληφθεί μια καμπάνια ενημέρωσης με συνεντεύξεις Τύπου στην οποία εκτός από την ανάδειξη των προβλημάτων θα προτείνονται και οι λύσεις που πρέπει να δοθούν από την όποια κυβέρνηση προκύψει ώστε να πάρει μια ανάσα ζωής η αγορά.

(Ρεπορτάζ / Φωτογραφία : trikaladay.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις