ΛΑΡΙΣΑ

Ανοικτές συνελεύσεις-συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

Κλιμακώνει την προεκλογική του δράση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Λάρισας, την τελευταία εβδομάδα πριν την Κυριακή των εκλογών 17 Ιουνίου, διοργανώνοντας σειρά ανοιχτών συνελεύσεων-συζητήσεων, στο πρότυπο της συνέλευσης που διοργανώθηκε στην Ελασσόνα με τον Μανώλη Γλέζο.

Το πρόγραμμα υλοποίησής τους, είναι το ακόλουθο:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ.: Ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συμμετέχουν ο Νάσος Αθανασίου, δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κι εκ νέου υποψήφια, Ηρώ Διώτη.

ΛΑΡΙΣΑ Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ.: Ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία, παρουσία του Γιάννη Μπασκόζου, μέλους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Α’ Αντιπροέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

ΦΑΡΣΑΛΑ Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 7.00μ.μ.: Ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία, με την βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κι εκ νέου υποψήφια, Ηρώ Διώτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να συμμετέχουν στις ανοιχτές συνελεύσεις και να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ώστε από τις 18 Ιουνίου, να πορευτούμε μαζί στις μεγάλες λεωφόρους της εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης, της αναπτυξιακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις