ΛΑΡΙΣΑ

Στο ΓΝΛ κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Χρ. Ζώη επισκέφθηκε το Γ.Ν.Λ., συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Καραμπάτσα και ενημερώθηκε από τα διοικητικά, διευθυντικά στελέχη για θέματα λειτουργίας του.

Ο κ. Ζώης εξήγησε ότι προτεραιότητα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο χώρο της Υγείας στη Λάρισα είναι η λειτουργία και η προοπτική του Γεν. Νοσοκομείου το οποίο δεν είναι απλώς συνδεδεμένο με την πόλη αλλά όπως προκύπτει από τα στοιχεία της καθημερινής λειτουργίας του είναι απολύτως αναγκαίο.

«Θα υπερασπιστούμε το Γεν. Νοσοκομείο γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον των συμπολιτών μας και οι ανάγκες της πόλης» τόνισε ο Χρήστος Ζώης.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμπάτσας για να ενισχύσει τα συμπεράσματα του κ. Ζώη παρέδωσε στον βουλευτή απολογιστικά στοιχεία για το 2011 απ’ όπου προκύπτει η αύξηση των ασθενών που νοσηλεύτηκαν σε σχέση με το 2010, η αύξηση των χειρουργείων κατά την ίδια περίοδο καθώς και η αύξηση της κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία.

Ταυτόχρονα παρουσίασε την μείωση του κόστους λειτουργίας τους Νοσοκομείου και τα οικονομικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι οι βεβαιωμένες ανείσπρακτες απαιτήσεις από τα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 20εκ. Ευρώ.  Ενημέρωσε τέλος τον κ. Ζώη για τις πρωτοβουλίες που το Γεν. Νοσοκομείο υλοποιεί στο επίπεδο της Πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης και για τις επενδύσεις προμήθειας νέου μαγνητικού τομογράφου και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Ζώης ζήτησε από τον κ. Καραμπάτσα να μεταφέρει τις ευχαριστίες του ιδίου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου το οποίο αν και μειωμένο τα τελευταία χρόνια καλύπτει με υπερπροσπάθεια και με λιγότερες αποδοχές τις ανάγκες των νοσηλευομένων.  «Αξίζει η αναγνώριση και η ηθική επιβράβευση και αυτό είναι η ελάχιστη οφειλόμενη συμβολή της πολιτείας σ’ αυτό τον κλάδο των εργαζομένων» κατέληξε ο κ. Ζώης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις