ΛΑΡΙΣΑ

«Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια σύγχρονη δημοκρατία»

Παρέμβαση του Μάξιμου Χαρακόπουλου μετά το πρωινό επεισόδιο στον ANT1

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ερωτηθείς από τη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» σχετικά με τα φαινόμενα βίας στην πολιτική αντιπαράθεση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αδιανόητο η πολιτική αντιπαράθεση να διολισθαίνει σε προπηλακισμούς, βιαιότητες και τρομοκράτηση των πολιτικών αντιπάλων. Τα φαινόμενα αυτά που χαρακτηρίζουν τριτοκοσμικές χώρες είναι λυπηρό να παρατηρούνται στην Ελλάδα, την κοιτίδα της δημοκρατίας.

Η καταδίκη αυτών των άθλιων, αντιδημοκρατικών και επικίνδυνων συμπεριφορών θα πρέπει να είναι ομόθυμη από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η βία και οι ασχήμιες που είδαμε σήμερα στα τηλεοπτικά πλατό δεν έχουν καμία θέση σε μια σύγχρονη δημοκρατία. Εύχομαι να είναι το πρώτο και το τελευταίο συμβάν.

Η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου είναι η κρισιμότερη στη μεταπολιτευτική μας ιστορία. Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές ο προεκλογικός διάλογος θα πρέπει να διεξαχθεί με νηφαλιότητα, να ακουστούν όλες οι απόψεις, έτσι ώστε ο ελληνικός λαός με ωριμότητα να κάνει τη σωστή επιλογή».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις