ΕΛΛΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

“Απαράδεκτο και ανήθικο” χαρακτήρισε το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

“Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, χωρίς πρόγραμμα, προτάσεις και θέσεις, επενδύει στο φόβο”, δήλωσε η κ. Γεννηματά και χαρακτήρισε “απαράδεκτο”, “ανήθικο” και “ντροπή”, “να χρησιμοποιεί παιδιά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό μήνυμα, που διχάζει τους Έλληνες”.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι “απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης”.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Άθλιο το σποτ της ΝΔ

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ το οποίο χαρακτήρισαν “επιεικώς άθλιο”. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι η ΝΔ “στην νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλα μας”.

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, ο πρόεδρος της Διακομματικής απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ενώ πρόσθεσε ότι “οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες”.

Πρέπει να γίνει η τηλεοπτική αναμέτρηση

“Η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει και όποιος αρχηγός δεν επιθυμεί να πάρει μέρος, να μείνει κενή η καρέκλα του”.

Αυτή είναι η πρόταση των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” και για το debate, όπως τη διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ μετά την συνεδρίαση της Διακομματικής επιτροπής.

Ο κ. Κουίκ επιτέθηκε κατά της ΝΔ, με αφορμή την εξέλιξη στο θέμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης και την κατηγόρησε για παρελκυστική τακτική “προκειμένου να μη γίνει το debate των εκλεγμένων στο Κοινοβούλιο αρχηγών” και υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς “είναι πασιφανές ότι φοβάται την αναμέτρηση με τον Πάνο Καμμένο”.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Μιχελάκης

“Η υποκρισία δεν έχει όρια”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

“Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά.

Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας.

Τρομαχτικά δεν είναι τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά – όπως και όλοι οι Έλληνες – αλλά οι απαντήσεις που δίνουν όσοι αδιαφορούν για την παρουσία μας στην Ευρώπη και το ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα της συνιστούσαμε μια συνομιλία με την … Αννούλα του 1985. Και τα παιδάκια που – το 2007 – ανεβοκατέβαζαν σημαίες.

Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς θυμίζουμε τα παιδιά που, επίσης, επιστρατεύει ακόμα και σήμερα σε δικά του τηλεοπτικά σποτ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

news247.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις