ΛΑΡΙΣΑ

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για το Ενιαίο Γενικό Λογιστικό Σχέδιο

Από τον ΣΘΕΒ στα τέλη Ιουνίου

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο  επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ανάλυση του Ενιαίου Γενικού Λογιστικού Σχεδίου σε συνδυασμό με Κ.Β.Σ., Φ.Π.Α. και φορολογία εισοδήματος»  για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 30 ωρών.

Σκοπός προγράμματος

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι:  η ολοκληρωμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων στις Αρχές της Γενικής Λογιστικής και στην ανάλυση του Ενιαίου Γενικού Λογιστικού Σχεδίου σε συνδυασμό με τον Κ.Β.Σ., τον Φ.Π.Α και τη φορολογία εισοδήματος.

Περιεχόμενο προγράμματος

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ε.Γ.Λ.Σ.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ

Πάγια (1η ομάδα)

Αποθέματα (2η ομάδα)

Απαιτήσεις – Διαθέσιμα (3η ομάδα)

ΠΑΘΗΤΙΚΟ

Καθαρή θέση – Προβλέψεις – Μακροπρόθεσμες Υποχρεώσεις

Βραχυπρόθεσμες Υποχρεώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Οργανικά Έξοδα

Οργανικά Έσοδα

Ανόργανα Έσοδα – Έξοδα

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν:

•Αναλυτικές σημειώσεις

•βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 22,23,28,29 & 30 Ιουνίου 2012  (Πέμπτη – Παρασκευή 16:00-21:00 και Σάββατο 9:00-14:00) στην αίθουσα του ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα.

Εισηγητής του προγράμματος:  Δρ. Κριαράς Ευστάθιος, Οικονομολόγος, Κοστολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με μεγάλη διδακτική και πρακτική εμπειρία

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες (ζητήστε στην αναλυτική θεματολογία του σεμιναρίου) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου μέχρι και την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, τηλ. 2410-555507 (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις