ΛΑΡΙΣΑ

Με το σύστημα της εναλλαγής ανά έτος η βουλευτική έδρα για τους Οικολόγους Πράσινους

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Λάρισας ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου

Η Πολιτική Κίνηση Λάρισας των Οικολόγων Πρασίνων αποφάσισε να κατέβει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και να διεκδικήσει την βουλευτική έδρα με το σύστημα της εναλλαγής κάθε ένα χρόνο, όπως ανακοίνωσαν τα μέλη της κίνησης το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Όπως τονίστηκε συγκεκριμένα, «το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους με διάθεση να συνεισφέρουν στα κοινά χωρίς προσωπική ιδιοτέλεια.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι το κόμμα που αγωνίζεται για την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Είμαστε το κόμμα που τα στελέχη του έχουν βιωματική προσέγγιση με τη ζωή. Η πολιτική οικολογία και η προσφορά είναι για μας τρόπος ζωής. Είμαστε ενεργοί πολίτες με γνώση και εμπειρία. Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία πρέπει να αλλάξει από την εξουσία. Λέμε «όχι» στα προνόμια των βουλευτών και κάνουμε τα λόγια πράξη.

Θα διεκδικήσουμε τη βουλευτική έδρα με το σύστημα της εναλλαγής κάθε ένα χρόνο. Τέσσερις υποψήφιοι ενωμένοι, με βασική αρχή την ανιδιοτέλεια, θα διεκδικήσουν την βουλευτική έδρα και θα τη υπηρετήσουν διαδοχικά ανά χρόνο και συγχρόνως συλλογικά.

Ομόφωνα η Πολιτική Κίνηση Λάρισας πήρε αυτή την απόφαση και όλα τα μέλη συστρατεύθηκαν να δείξουμε στην πράξη την διαφορετικότητά μας, την ποιότητά μας και την ανάγκη που έχει  η χώρα να μπουν στη Βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ :

Λιόλιος Δημήτρης, νοσηλευτής

Κούτσικος Κωνσταντίνος, λογιστής

Καραναστάσης Βασίλειος, ιδιωτικός υπάλληλος

Πουρνάρα Μαρία, καθηγήτρια γερμανικών

Ακρίβου Ιωάννα, αισθητικός

Βασιλείου Ματθαίος, εκπαιδευτικός

Βουρονίκος Κωνσταντίνος, βιολογικός κτηνοτρόφος

Γεροστέργιου Αικατερίνη, εκπαιδευτικός

Χλωρός Αστέριος, εργοδηγός δομικών έργων

(newsroom onlarissa.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις