ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δύο συλλήψεις για φρουτάκια στο Βόλο

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση χθες το μεσημέρι στο Βόλο μία γυναίκα κι ένας άνδρας ηλικίας 68 και 38 ετών αντίστοιχα για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Ειδικότερα, εντός καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου – καφετέρια συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν, ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος και πελάτης και αντίστοιχα, να διεξάγουν – μετέχουν σε τυχερό παίγνιο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου προκειμένου να συλληφθεί.

Η διεξαγωγή τυχερών παιγνίων γινόταν σε τέσσερα πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (κεντρική μονάδα – οθόνη – πληκτρολόγιο – ποντίκι) που ήταν εγκατεστημένοι σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του καταστήματος και λειτουργούσαν σε περιβάλλον δικτύου ελεγχόμενα από μία  κεντρική μονάδα (server) με οθόνη και αντίστοιχο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Επιπλέον, ο χώρος του καταστήματος όπου διεξάγονταν τα τυχερά παίγνια, καθώς και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • Πέντε κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Πέντε οθόνες – πληκτρολόγια – ποντίκια

Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 185 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις