ΛΑΡΙΣΑ

Σκληρή δήλωση Μπαρτζώκη και άρνηση στήριξης της Ν.Δ.

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΣΥ στις εκλογές της 6ης Μαίου η οποία “φωτογραφίζει” άτομο που έχει εμπλοκή με τη δικαιοσύνη “για σοβαρά εγκλήματα περί ατασθαλιών της εργασίας του” και είναι παράλληλα υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ..

Ειδικότερα, ο γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του τα εξής:

«Πριν 2 περίπου χρόνια ξεκίνησα μία προσπάθεια που κρίθηκε ανεδαφική τότε για την πλειοψηφία των Λαρισαίων πολιτών, να δημιουργήσω μία ανεξάρτητη από κόμματα και  χρίσματα δημοτική παράταξη που θα διεκδικούσε την ψήφο των συμπολιτών μας την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ.

Μετά δυσκολίες και υπερφυσικές προσπάθειες που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω καταφέραμε αυτό που ήταν απίστευτο δηλαδή την είσοδό μας στο παρόν δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων  και μάλιστα να έχω την τιμή από το δημοτικό συμβούλιο να εκλεγώ  Γραμματέας του.

Η γενικότερη όμως ενασχόλησή μου με το κίνημα των δανειοληπτών και την αναζήτησή μου για επίλυση των πολλών και τραγικών προβλημάτων τους ( υπερχρέωση, εισπρακτικές εταιρίες , παρακράτηση εξόδων φακέλου από τις τράπεζες ) με ώθησε στο να ασχοληθώ και με την γενική πολιτική και στο πλαίσιο αυτό έθεσα υποψηφιότητα με το κομματικό σχηματισμό που με εξέφραζε πιο κοντά τον καθαρό φιλελεύθερο λόγο  μου  , αυτόν που λέει πολύ απλά ότι μόνο μέσα από την υγειές ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και προσωπικότητας του ατόμου μπορούν να ξαναδημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να υπάρχει αύξηση του Ακαθαρίστου Εθνικού προϊόντος  της πατρίδας μας.

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας είναι η μόνη λύση  και αυτό θα το διαπιστώσουμε  μέσα στα επόμενα 3 έτη που έρχονται όποια και αν είναι η απόφαση του Ελληνικού λαού της 17ης Ιουνίου , όποια και αν είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ότι και μέτρα αν πάρει στην αρχή με νωπή  την εντολή των πολιτών.

Τα τελευταία δύο έτη και αυτό πρώτη φορά το λέω δημόσια, έχω προδοθεί από 20 στενούς συνεργάτες μου στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που δραστηριοποιούμαι   και όλοι μα όλοι το έκαναν για οικονομικούς λόγους, αλλά όλους μα όλους τους συγχώρεσα, απλώς προχώρησα μπροστά και δεν κοίταξα ποτέ πίσω, διότι αυτή είναι η βασική αρχή μου.

Εγώ έχω επανειλημμένως δηλώσει ότι ποτέ μα ποτέ δεν προδίδω και σε εισαγωγικά «δεν πουλάω» στο εκάστοτε αρχηγό μου σε οποιαδήποτε συλλογική δράση έχω ασχοληθεί τα τελευταία 25 έτη. Πολύ περισσότερο  ως στέλεχος του κόμματος που συμμετείχα στις εκλογές της 6η Μαΐου, άσχετα αν εν μέρει αποδοκιμάστηκα με την επιλογή των πολιτών να με κατατάξουν στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε μία απόφαση, την σέβομαι, την εκτιμώ  την σταθμίζω  και η ένωση της με την Νέα δημοκρατία  να κριθεί στις επόμενες εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιο όμως της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα συμπεριλαμβάνεται στέλεχος  ο οποίος είναι υπόδικος σε Δίκη  που έχει προγραμματιστεί για την 20 Ιουνίου 2012 ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας   κατηγορούμενος για σοβαρά εγκλήματα περί ατασθαλιών της εργασίας του στη υπηρεσία που εργαζόταν, δημιουργίας ρουσφετολογικού μηχανισμού παρά την υπηρεσία του   και στυγνής καταπάτησης των δικών μου  προσωπικών δικαιωμάτων, αφού  θέλουμε από τους θεσμικούς φορείς να προστατεύουν τους πολίτες γιατί σ’ αυτούς ευελπιστούμε στην προάσπιση των δικαιωμάτων μας  και έχει ήδη και άλλες παρόμοιες καταδίκες που έχουν δημοσιευτεί στον Αθηναϊκό  και τον τοπικό τύπο.

Ως εκ τούτου μου είναι αδύνατον να στηρίξω το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο , αφού δεν πιστεύω στην εντιμότητα και ακεραιότητα μέλους  του , όπως ανέλυσα ανωτέρω .

Εύχομαι και πιστεύω φιλελεύθερες δυνάμεις που ενστερνίζονται τις δικές μου ανησυχίες να επιλεγούν από τον Ελληνικό λαό, προκειμένου αυτό το οποίο ονειρεύομαι εγώ να το πραγματοποιήσουν στην νέα Βουλή μας.

Η παρουσία και η δράση μου στα κοινά συνεχίζεται μέσα από το κίνημα των δανειοληπτών που έχω την τιμή να προεδρεύω και να διαχειρίζομαι έξι γραφεία σ’ όλη την Ελλάδα και με προγραμματισμό για δημιουργία άλλων έξι και για κάθε περιφέρεια της χώρας , αλλά και μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων όπως ο λαός μας έχει τάξει».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις