ΛΑΡΙΣΑ

13 χρόνια περιμένουν τα συμβόλαια ιδιοκτησίας στις Εργατικές Γιάννουλης!

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για την καθυστέρηση 13 ετών στην επίδοση των οριστικών παραχωρητηρίων στους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και οι διοικήσεις που διόριζαν στον πρώην ΟΕΚ, παιδεύουν 685 οικογένειες του οικισμού Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης (Μελίνα Μερκούρη) από το 1998.

Πέρασαν 13 χρόνια και δεν τους δόθηκαν ακόμα οριστικά παραχωρητήρια (συμβόλαια) ότι τους ανήκουν τα διαμερίσματα.

Τα παραχωρητήρια εδώ και καιρό είναι έτοιμα για να δοθούν στους δικαιούχους, για να είναι δηλαδή κάθε μεροκαματιάρης σίγουρος ότι το διαμέρισμα που αποπληρώνει είναι δικό του.

Κι όμως τα παραχωρητήρια δεν τα δίνουν, γιατί πιθανότατα περιμένουν να αλλάξει ο νόμος μετά τις εκλογές, όπου προβλέπει ότι αν ο δικαιούχος με την παραλαβή του παραχωρητηρίου αποπληρώσει την κατοικία θα έχει έκπτωση 40%.

Συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια με τους οικιστές μέχρι την τελευταία στιγμή. Και με αυτό το τρόπο προσπαθούν να κλέψουν τη ψήφο των οικιστών και μετά θα τους στείλουν το λογαριασμό.

Δεν φθάνει που θα τους παραδώσουν κατοικίες που οι δικαιούχοι δαπάνησαν πρόσθετα έξοδα για να ολοκληρώσουν εργασίες ή να τις επισκευάσουν, αλλά προσπαθούν να τους αφαιρέσουν και αυτό το δικαίωμα της έκπτωσης.

Οι οικιστές του ΟΕΚ πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα.

Πρέπει να τιμωρήσουν αυτούς που τόσα χρόνια έπαιζαν παιχνίδια στη πλάτη τους και υποβάθμιζαν τη ζωή τους και σήμερα συνεχίζουν στον ίδιο ντόρο.

Στις 17 Ιούνη, μπορούν να αποδείξουν ότι δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία από όσους κυβέρνησαν και από κανέναν τσαρλατάνο της πολιτικής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις