ΛΑΡΙΣΑ

Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο από την Alpha Bank

Προσφορά ποσότητας τροφίμων κατέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων ο περιφερειακός διευθυντής Κεντρικής Ελλάδος της Alpha Bank κ. Στ. Πασχίδης.

Η ποσότητα των τροφίμων συγκεντρώθηκε από τους υπαλλήλους των καταστημάτων της Κεντρικής Ελλάδας της τράπεζας, στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντισμού του Ομίλου Alpha Bank» ο οποίος καθιερώθηκε από το 2009 ως μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου.

Όπως εξήγησε ο κ. Πασχίδης στη φετινή Ημέρα Εθελοντισμού του Ομίλου η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 27 Μαΐου, ετέθη ο στόχος της συγκέντρωσης τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
»Όλοι οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη συμμετοχή στο πνεύμα που χαρακτηρίζει την Τράπεζα μας και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σκοπού, προσφέροντας τρόφιμα, ή όπου αυτό ήταν δύσκολο, χρήματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πασχίδης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης που παρέλαβε την προσφορά εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στον κ. Πασχίδη και μέσω αυτού στο σύνολο του προσωπικού της τράπεζας, τονίζοντας πως η φιλοσοφία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πέραν της στήριξης των συνανθρώπων μας, εστιάζεται και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού που απειλείται από την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις